В наличност

Бебешка книжка с животни Zoo Bath

Бебешка книжка с животни Zoo Bath е идеална за забавление във ваната, с ярки илюстрации на животни от зоопарка. Подходяща за деца от 6+ месеца. 🦁

10.90лв.

Бранд:

Бебешката книжка с животни Zoo Bath е идеална играчка за малките деца, които обичат водата и искат да се забавляват докато се къпят. Тази книжка е създадена със специално внимание към безопасността и удобството на детето. Направена от водоустойчиви материали, тя е лесна за почистване и безопасна за употреба във ваната или банята.

Образователно съдържание

Книжката е пълна с ярки и привлекателни илюстрации на животни от зоопарка, които помагат на децата да научат за различните животни и техните характеристики. Всяка страница представя различни животни като лъв, зебра, лисица и други. Това насърчава децата да се ангажират с нови знания и да развиват своите когнитивни умения.

Здравословен растеж

Книжката Zoo Bath също така промотира здравословен начин на живот чрез своите послания. Изречения като „Happy learning, healthy growth“ насърчават децата да обичат ученето и да разбират важността на знанието за тяхното развитие. Този подход помага за изграждането на положителни навици от ранна възраст.

Характеристики:

  • Възрастова препоръка: от 6+ месеца
  • Водоустойчиви материали
  • Ярки и привлекателни илюстрации
  • Разнообразие от животни
  • Насърчава когнитивно развитие и здравословен растеж
  • Лесна за почистване

Препоръчва се от 6+ месеца!

Тегло 0.054 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бебешка книжка с животни Zoo Bath”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *