Бебешка Книжка Sport Bath

Бебешка Книжка Sport Bath е идеална за забавление във ваната и банята, с ярки илюстрации на животни, които спортуват. Подходяща е за деца от 6+ месеца. 🛁

10.90лв.

Бранд:

Бебешката книжка Sport Bath е идеална играчка за малките деца, които обичат водата и искат да се забавляват докато се къпят. Тази книжка е създадена със специално внимание към безопасността и удобството на детето. Направена от водоустойчиви материали, тя е лесна за почистване и безопасна за употреба във ваната.

Образователно съдържание

Книжката е пълна с ярки и привлекателни илюстрации на животни, които спортуват, което помага на децата да научат за различните видове спорт и активни занимания. Всяка страница представя различен спорт като футбол, сърфинг, и ветроходство. Това насърчава децата да се ангажират с физическа активност и да развиват своите моторни умения.

Здравословен растеж

Книжката Sport Bath също така промотира здравословен начин на живот чрез своите послания. Изречения като „I love sports“ и „I am healthier“ насърчават децата да обичат спорта и да разбират важността на физическата активност за тяхното здраве. Този подход помага за изграждането на положителни навици от ранна възраст.

Характеристики:

  • Възрастова препоръка: от 6+ месеца
  • Водоустойчиви материали
  • Ярки и привлекателни илюстрации
  • Разнообразие от спортни дейности
  • Насърчава физическа активност и здравословен растеж
  • Лесна за почистване

Препоръчва се от 6+ месеца!

Тегло 0.054 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бебешка Книжка Sport Bath”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *