За нас

Добре дошли в онлайн магазин Vimo.bg! Нашата мисия е да обогатим живота на вашите деца с продукти, които не само че вдъхновяват тяхното въображение, но и поддържат тяхното здраве и развитие. Разбираме, че като родители искате само най-доброто за вашите малчугани, затова ние сме тук, за да ви предложим внимателно подбран асортимент от иновативни и безопасни играчки, дрехи, парти артикули, домашен текстил, аксесоари и други продукти за деца от всички възрасти.

Vimo.bg е създаден от екип от родители, които споделят страстта си към създаването на среда, където всяко дете може да процъфтява. Ние вярваме, че всяка играчка и всяко облекло трябва да допринася за развитието на уменията и познанията на децата, като същевременно предоставя безопасност и комфорт.

В нашия магазин ще намерите продукти, които са екологично чисти и изработени с грижа за нашата планета. Ние сме ангажирани с предлагането на артикули, които са произведени отговорно, като поддържаме високи стандарти за качество и устойчивост.

Благодарим ви, че сте част от нашето общество. Надяваме се, че продуктите ни ще внесат много радост и забавление в ежедневието на вашето дете. Разгледайте нашия каталог и открийте идеалния подарък, който ще зарадва вашето малко съкровище!

 

Фирма представляваща сайта на vimo.bg – БИЛВЕД ЕООД е създадена през 2016 година и от тогава се занимава с онлайн търговия, като фирмата е собственик на редица онлайн магазини, като : hipo.bg, verdes.bg, domved.bg и dfashion.bg. Нашата цел е да предложим качествени детски продукти на възможно най-ниски цени. Офисът на фирмата ни се намира на адрес : гр. Пловдив ул. Братя Шкорпил 15.

Надяваме се да харесате  нашите продукти. Ние разчитаме на редовни клиенти, които са останали доволни от нашето обслужване и качествени продукти.