В наличност

Детска Подложка за Хранене 101 Далматинци, 43 x 28 см.

Детска Подложка за Хранене 101 Далматинци 🐾 – устойчива, практична и весела, 43×28 см, идеална за забавни хранения. Лесна за почистване, с любимите детски герои.

3.10лв.

Веселата Атмосфера на 101 Далматинци

Детската Подложка за Хранене 101 Далматинци е създадена, за да превърне всяко хранене в забавно приключение. С размерите си от 43 x 28 см, тя предоставя достатъчно пространство за малчуганите да се наслаждават на своята храна, заедно с любимите герои от класическата анимация. Разноцветната подложка с чаровни петна е истинско удоволствие за очите и сигурен начин да улесните храненето на детето.

Дълготрайност и Хигиена с Материал от Пластмаса

Изработена е от висококачествена пластмаса, което я прави удобна за почистване и подходяща за многократна употреба. Пластмасата е избрана поради своята устойчивост и лекота на поддържане, като в същото време е безопасна за контакт с храната на детето. Ярките и здрави цветове се запазват дори след многократно измиване.

Забавление и Апетит с Любими Герои

На подложката са изобразени весели герои от 101 Далматинци, което стимулира апетита и интереса на децата към храненето. Ярките цветове и познатите фигури допринасят за позитивното настроение и създават приятни асоциации, което може да помогне за по-добрите хранителни навици на детето.

Характеристики:

  • Размер: 43 x 28 см
  • Материал: пластмаса
  • Дизайн: 101 Далматинци
Тегло 0.052 кг
Бранд

Disney 101 Dalmatians

Материал

Пластмаса

Дизайн

Животни

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Детска Подложка за Хранене 101 Далматинци, 43 x 28 см.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *